Ředkvičkový salát s jogurtem a vejci

20 min | salát | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 26508x
Salát z ředkviček a jogurtu - chutná a lehká večeře.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Vajíčka uvaříme natvrdo, oloupeme a oddělíme žloutky. Ředkvičky umyjeme a nastrouháme na hrubé nudličky nebo nakrájíme na plátky.

Vařené žloutky utřeme se solí, promícháme s jogurtem, nalijeme na ředkvičky a dobře promícháme. Bílky nasekáme najemno.

Ředkvičkový salát dáme do misek nebo na talířky, posypeme nadrobno nasekanými bílky a pokrájenou petrželkou, pažitkou nebo řeřichou.

Ředkvičkový salát s vejci podáváme s pečivem.

konko autor receptu:

Ředkvičkový salát s jogurtem a vejci

Počet přidaných receptů: 977

Ingredience

na porce
Vaše cena 1199 běžně 8630 Kč sleva 86 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,5
skvělý recept
16 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Ředkvičkový salát s jogurtem a vejci

Recept se nachází v 132 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
zdegross
staré recepty 3816 receptů
myš1
recepty 4618 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Ředkvičkový salát s jogurtem a vejci

Celkový počet komentářů u receptu: 1
  • já si musím hlídat cholesterol, takže jsem udělala tento výborný salát ve dvou verzích - sobě dle receptu a manželovi jsem musela přidat trošku majolky, aby to bylo pikantnější (dala jsem mu yofrešku, aby to nebylo tak tučné a stačilo to:)

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Ředkvičkový salát s jogurtem a vejci
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept