Ředkvičkový salát s jogurtem a vejci

20 min | salát | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 25558x
Salát z ředkviček a jogurtu - chutná a lehká večeře.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Vajíčka uvaříme natvrdo, oloupeme a oddělíme žloutky. Ředkvičky umyjeme a nastrouháme na hrubé nudličky nebo nakrájíme na plátky.

Vařené žloutky utřeme se solí, promícháme s jogurtem, nalijeme na ředkvičky a dobře promícháme. Bílky nasekáme najemno.

Ředkvičkový salát dáme do misek nebo na talířky, posypeme nadrobno nasekanými bílky a pokrájenou petrželkou, pažitkou nebo řeřichou.

Ředkvičkový salát s vejci podáváme s pečivem.

konko autor receptu:

Ředkvičkový salát s jogurtem a vejci

Počet přidaných receptů: 977

Ingredience

na porce
Vaše cena 189 běžně 7500 Kč sleva 97 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,8
skvělý recept
15 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Ředkvičkový salát s jogurtem a vejci

Recept se nachází v 128 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5962 receptů
zdegross
staré recepty 3820 receptů
myš1
recepty 4619 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Ředkvičkový salát s jogurtem a vejci

Celkový počet komentářů u receptu: 1
  • já si musím hlídat cholesterol, takže jsem udělala tento výborný salát ve dvou verzích - sobě dle receptu a manželovi jsem musela přidat trošku majolky, aby to bylo pikantnější (dala jsem mu yofrešku, aby to nebylo tak tučné a stačilo to:)

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Ředkvičkový salát s jogurtem a vejci
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept