Vynikající rajská omáčka s knedlíky nebo těstovinami. Recept na klasickou českou omáčku s plátkem hovězího masa.
3 lžíce | cukr |
1 špetka | sůl |
2 ks | cibule |
1.5 l | voda |
50 g | perník na strouhání |
3 ks | bobkový list |
5 kuliček | nové koření |
1 špetka | skořice mletá |
300 g | hovězí maso |
3 lžíce | hladká mouka |
200 g | rajský protlak |
8 kuliček | celý černý pepř |
podle potřeby | |
---|---|
máslo | |
olej na smažení |
autor Majk
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena