Rajčatová omáčka s masem z konzervy

20 min | hlavní chod | 3 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 439x
Recept vyžaduje jen málo ingrediencí a vesměs levných. Můžeme z toho udělat hodně jídla a hlavně je to moc chutné!
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Cibuli a česnek nakrájíme spíše nahrubo. Olivy pokrájíme na kousky. Rajčata z konzervy pokrájíme také na kousky. Čerstvou bazalku nasekáme nadrobno.

Cibuli a česnek osmahneme na pár kapkách oleje dorůžova. Přidáme maso z konzervy a důkladně vyškvaříme. Maso je většinou hodně tučné, proto si se smažením dáváme na čas a prohříváme na pánvi asi 5 minut.

Přidáme nakrájená rajčata z konzervy. Prohřejeme a podle chuti můžeme dosladit lžící cukru a určitě dochutit čerstvě rozdrceným pepřem. Nakonec přidáme hrst pokrájených oliv a nasekané bazalky. Maso z konzervy bývá většinou dost slané a samo o sobě dochucené, takže není potřeba už nic přidávat.

Variaci na italskou kuchyni - rajčatovou omáčku s masem z konzervy podáváme ideálně se špagetami.

blueberry0666 autor receptu:

Rajčatová omáčka s masem z konzervy

Počet přidaných receptů: 14

Ingredience

na porce
Vaše cena 5491 běžně 9984 Kč sleva 45 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Rajčatová omáčka s masem z konzervy

Recept se nachází v 18 kuchařkách
blueberry0666
Předvýplatová kuchařka :-) 13 receptů
zjirousek
Kuchařka 664 receptů
Katika
Špagety 67 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Rajčatová omáčka s masem z konzervy

Přidat příspěvek k receptu Rajčatová omáčka s masem z konzervy
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Zdravotní pojištění cizinců

    Zdravotní pojištění cizinců

    Vzhledem k otevření hranic a vysoké pohyblivosti cizinců na našem území je otázka jejich zdravotního pojištění zcela patřičná a na místě. Více o zdravotním pojištění cizinců v dnešním článku.

  • Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Letošní zima nám dává pěkně zabrat. Kruté mrazy nejsou nic příjemného a tělo potřebujeme zahřát nejen pod vrstvou oblečení, ale také konzumací těch správných potravin. Které to jsou a v jaké podobě si je dopřát?




přidat nový recept