Rajčata plněná tuňákovou pomazánkou

35 min | chuťovka | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 447x
Recept na předkrm z čerstvých rajčat, která plníme krémovou tuňákovou pomazánkou. Pokrm můžeme podávat i jako studenou večeři.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Nejdříve si připravíme tuňákovou pomazánku. Tuňáka necháme okapat. Naťovou cibulku nasekáme nadrobno. Uvařená vejce nastrouháme najemno. V míse prošleháme roztíratelný smetanový sýr a žervé dohladka. Pak vmícháme okapaného tuňáka a nastrouhaná vejce. Pomazánku osolíme, opeříme a nakonec přidáme nasekanou naťovou cibulku. (Část zelené natě odložíme stranou na ozdobu.) Krémovou tuňákovou pomazánku necháme v chladu asi 20 minut rozležet.

Větší rajčata omyjeme, vršky seřízneme a dužinu vydlabeme. Vnitřky vydlabaných rajčat lehce osolíme a naplníme krémovou tuňákovou pomazánkou.

Rajčata plněná tuňákovou pomazánkou ozdobíme cibulkovou natí a podáváme na listech salátu. Vhodnou přílohou je pečivo a opečené toasty. Pomazánka chutná i natřená na pečivu s plátkem rajčete, v tom případě podáváme jako svačinku.

Jarka-P autor receptu:

Rajčata plněná tuňákovou pomazánkou

Počet přidaných receptů: 1681

Ingredience

na porcí
Vaše cena 2399 běžně 5910 Kč sleva 59 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,3
skvělý recept
6 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Rajčata plněná tuňákovou pomazánkou

Recept se nachází v 26 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8270 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Rajčata plněná tuňákovou pomazánkou

Přidat příspěvek k receptu Rajčata plněná tuňákovou pomazánkou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Zdravotní pojištění cizinců

    Zdravotní pojištění cizinců

    Vzhledem k otevření hranic a vysoké pohyblivosti cizinců na našem území je otázka jejich zdravotního pojištění zcela patřičná a na místě. Více o zdravotním pojištění cizinců v dnešním článku.

  • Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Letošní zima nám dává pěkně zabrat. Kruté mrazy nejsou nic příjemného a tělo potřebujeme zahřát nejen pod vrstvou oblečení, ale také konzumací těch správných potravin. Které to jsou a v jaké podobě si je dopřát?




přidat nový recept