Rafaelo

2 h 30 min | cukroví | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 157712x
Vynikající cukroví, které se co do chuti může měřit s originálem.
Komentáře receptu 44
Uvařil jsem to (Recept vařilo 48 lidí)


Postup přípravy receptu

Cukr vanilkový i moučkový dáme do misky, společně s máslem a vodou. Necháme rozpustit ve vodní lázni. Směs necháme vychladnout na pokojovou teplotu a přidáme postupně sušené mléko a strouhaný kokos. Vzniklou hmotu dáme do chladničky alespoň na 2 - 3 hodiny ztuhnout.

Z tuhé směsi tvoříme kuličky a do každé zabalíme oloupanou mandli. Kuličky rafaelo obalujeme v kokosové moučce a pak necháme v chladu zatuhnout.

Před podáváním naaranžujeme rafaelo do papírových košíčků.

autor receptu:

Rafaelo

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

4,6
skvělý recept
212 hlasujících
  • Recept Rafaelo - Domácí Rafaelo kuličky.
  • Recept Rafaelo - Rafaelo.
  • Recept Rafaelo - Rafaelo
  • Recept Rafaelo - Rafaelo jsem obarvila na ruzovo, nebot bile kulicky jsem mela z jine hmoty.

Kuchařky obsahující recept Rafaelo

Recept se nachází v 716 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
Baboš
Moučniky 1352 receptů
vařecka
Kuchařka sladkosti 1193 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Rafaelo

Celkový počet komentářů u receptu: 44
Celkový počet komentářů: 44
Nalezeno receptů: 44
|< << 12345 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Rafaelo
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept