Pyré z mrkve, arašídů a kokosu

25 min | hlavní chod | 2 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 534x
Výborné sladké pyré k obědu bez přidaného cukru. Zdravý a chutný recept.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Očištěnou mrkev uvaříme společně s několika kousky brambor. Poté nakrájíme mrkev na kolečka. Několik jich necháme stranou na ozdobu.

Na másle osmahneme nasekanou cibuli a postupně přidáváme arašídy, uvařenou mrkev na kolečka a nakonec několik lžic kokosu podle chuti a hrst loupaných sezamových semínek. Restujeme již jen krátce, abychom pokrm nepřipálili. Vše nakonec rozmixujeme.

Pyré z mrkve, arašídů a kokosu podáváme s brambory a přírodně připravenými kuřecími prsy, které jen osolíme a opepříme podle chuti, popřípadě doporučuji ochutit arabským kořením chicken masala.

autor receptu:

Pyré z mrkve, arašídů a kokosu

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
5
skvělý recept
3 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Pyré z mrkve, arašídů a kokosu

Recept se nachází v 20 kuchařkách
anisek
Aniččina kuchařka 1002 receptů
smarcelak
Zeleninové pokrmy 285 receptů
zjirousek
Kuchařka 637 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pyré z mrkve, arašídů a kokosu

Přidat příspěvek k receptu Pyré z mrkve, arašídů a kokosu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept