Pyré z celeru

20 min | pomazánka | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 1220x
Recept na zeleninové pyré, které se dobře hodí k různým pečeným masům nebo jako pomazánka.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Větší celer očistíme, oloupeme a nakrájíme na malé kousky, které s lžící másla uvaříme doměkka.

Slijeme vodu a přidáme smetanu, sůl, mletý černý pepř, mletý muškátový květ a další změklé máslo a rozmixujeme. Nejlépe tyčovým mixérem v hrnci.

Pyré z celeru můžeme podávat teplé k masu, ale i studené jako pomazánku na chlebíčky místo másla.

Fotíček autor receptu:

Pyré z celeru

Počet přidaných receptů: 61

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
5
skvělý recept
2 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Pyré z celeru

Recept se nachází v 43 kuchařkách
Jonyho kuchařka
elí
Jonyho kuchařka 2733 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8270 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pyré z celeru

Přidat příspěvek k receptu Pyré z celeru
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Zdravotní pojištění cizinců

    Zdravotní pojištění cizinců

    Vzhledem k otevření hranic a vysoké pohyblivosti cizinců na našem území je otázka jejich zdravotního pojištění zcela patřičná a na místě. Více o zdravotním pojištění cizinců v dnešním článku.

  • Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Letošní zima nám dává pěkně zabrat. Kruté mrazy nejsou nic příjemného a tělo potřebujeme zahřát nejen pod vrstvou oblečení, ale také konzumací těch správných potravin. Které to jsou a v jaké podobě si je dopřát?




přidat nový recept