Pyré z celeru

20 min | pomazánka | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 1124x
Recept na zeleninové pyré, které se dobře hodí k různým pečeným masům nebo jako pomazánka.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Větší celer očistíme, oloupeme a nakrájíme na malé kousky, které s lžící másla uvaříme doměkka.

Slijeme vodu a přidáme smetanu, sůl, mletý černý pepř, mletý muškátový květ a další změklé máslo a rozmixujeme. Nejlépe tyčovým mixérem v hrnci.

Pyré z celeru můžeme podávat teplé k masu, ale i studené jako pomazánku na chlebíčky místo másla.

Fotíček autor receptu:

Pyré z celeru

Počet přidaných receptů: 61

Ingredience

na porce
Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
5
skvělý recept
2 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Pyré z celeru

Recept se nachází v 43 kuchařkách
Jonyho kuchařka
elí
Jonyho kuchařka 2732 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7486 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pyré z celeru

Přidat příspěvek k receptu Pyré z celeru
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Běhání jako sport, zábava i relax

    Běhání jako sport, zábava i relax

    Hned z jara je potkáváme všude - na silnicích, na lesních a polních cestách. Nepotřebují ke své vášni žádný nástroj ani pomůcku. Ano, jsou to běžci. Běh je u nás hned po cyklistice druhým nejoblíbenějším sportem. Prodlužuje délku života, snižuje vysoký krevní tlak, nadváhu, posiluje celkovou kondici, imunitu a paměť a zmírňuje deprese. Více než polovina běžců se svojí zálibě věnuje 2 - 3x týdně a mluvíme-li o zálibě, není to vždy tak zcela přesné - často začínáme běhat kvůli nedostatku pohybu a hlavně pro potřebu zhubnout. Častěji potkáváme na provizorních běžeckých trasách ženy.

  • Letní průjmy - čemu se na dovolené vyhnout?

    Letní průjmy - čemu se na dovolené vyhnout?

    Průjmové onemocnění je jednou z nejčastějších letních zdravotních komplikací. Může se týkat cestovatelů do zahraničních zemí (zejména mimoevropských), ale není ojedinělé ani na cestách po naší republice a výjimečně i po vlastním grilování doma na zahradě. Letní teploty jsou pro mnohé z nás sice příjemné, ale nahrávají také množení bakterií zejména v potravinách, ale také třeba i ve vodě.




přidat nový recept