Původní sloní žrádlo

35 min | pomazánka | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 1263x
Recept na kdysi oblíbenou rychlovku na studentských kolejích.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Nejdřív si uvaříme nálev. Do kastrolku dáme olej, ocet, kečup, hořčici, cukr a pepř. Nálev za stálého míchání necháme přejít varem. Pak necháme vychladnout.

Všechny ostatní suroviny nakrájíme (nastrouháme) najemno a smícháme s majonézou. Přilijeme nálev a sloní žrádlo pečlivě promícháme.

Původní sloní žrádlo mažeme na pečivo a podáváme.

Zorňafa autor receptu:

Původní sloní žrádlo

Počet přidaných receptů: 47

Ingredience

na porce
Vaše cena 4990 běžně 11881 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Původní sloní žrádlo

Recept se nachází v 59 kuchařkách
1. Pomazánky
Zorňafa
1. Pomazánky 2 recepty
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 4000 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Původní sloní žrádlo

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Původní sloní žrádlo
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jste závislí na internetu?

    Jste závislí na internetu?

    Nutkavá potřeba používat moderní technologie může ovlivnit celý náš život - působí problémy ve škole, v práci, ve vztahu i ve financích. Málokdo z nás si dovede přiznat, že má opravdu problém a vytvořil si třeba na oblíbený Facebook, Instagram, Twitter aj. skutečný návyk. Jak z toho ven?

  • Žlučníkové kameny a první pomoc při žlučníkové kolice

    Žlučníkové kameny a první pomoc při žlučníkové kolice

    Žlučníkové kameny jsou častým zdrojem potíží především u žen, u nás jimi navíc v různé formě trpí každý čtvrtý člověk. Je známo, že tyto kameny mohou způsobit bolestivý stav zvaný žlučníková kolika a jejich zanedbání může vést až k závažnému zánětu žlučníku.




přidat nový recept