Pudinkový štrúdl

25 min | moučník | 12 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 12309x
Jiná varianta štrúdlu s pudinkovou a jablečnou náplní. Tento štrúdl si děti zamilují.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Listové těsto si vyválíme na pomoučněném vále na dva slabé pláty. Jeden plát položíme na plech, který si vyložíme pečícím papírem. Na celý plát těsta poklademe piškoty tak, aby rovná strana piškotů byla vespod.

Vanilkový pudink uvaříme podle návodu na balení a teplý ho nalijeme na piškoty. Potom na to ještě nastrouháme po celé ploše jablka a zakryjeme druhým plátem těsta.

Štrúdl lehce propícháme vidličkou a pečeme asi 15 minut ve vyhřáté troubě při 190 °C.

Pudinkový štrúdl necháme vychladnout a poté ho nakrájíme. Zaručuji, že se po něm jen zapráší!

Karolína autor receptu:

Pudinkový štrúdl

Počet přidaných receptů: 7

Ingredience

na porcí
Vaše cena 10799 běžně 22977 Kč sleva 53 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,6
skvělý recept
10 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Pudinkový štrúdl

Recept se nachází v 86 kuchařkách
Sladká kuchařka
Karolína
Sladká kuchařka 7 receptů
Sladkosti  Krnovské tety
veraricna
Sladkosti Krnovské tety 4231 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pudinkový štrúdl

Přidat příspěvek k receptu Pudinkový štrúdl
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Zdravotní pojištění cizinců

    Zdravotní pojištění cizinců

    Vzhledem k otevření hranic a vysoké pohyblivosti cizinců na našem území je otázka jejich zdravotního pojištění zcela patřičná a na místě. Více o zdravotním pojištění cizinců v dnešním článku.

  • Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Letošní zima nám dává pěkně zabrat. Kruté mrazy nejsou nic příjemného a tělo potřebujeme zahřát nejen pod vrstvou oblečení, ale také konzumací těch správných potravin. Které to jsou a v jaké podobě si je dopřát?




přidat nový recept