Pudinkový krém

30 min | příloha k moučníku | 1 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 40154x
Krém z pudinku a jogurtu vhodný ke zdobení dortů, rolád i košíčků.
Komentáře receptu 4
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Do mléka nasypeme cukr krupici a metličkami vmícháme pudinkový prášek. Za občasného míchání přivedeme do varu a 2 minuty provaříme. Pudink odstavíme do studené vodní lázně a za občasného míchání necháme vystydnout.

Máslo necháme při pokojové teplotě povolit, dáme do misky, zasypeme cukrem a vmícháme pudink. Přidáme jogurty, krém vymícháme do hladka a uložíme na 2 hodiny do chladničky.

Pudinkovým krémem jsem naplnila kakaový korpus. Každé patro jsem potřela banánovo-jahodou marmeládou, přidala na tenké plátky nakrájené banány, ozdobila šlehačkou a posypala banánovým grankem,

Pudinkový krém můžeme použít libovolně, hodí se k plnění moučníků, dezertů i košíčků.

.Renča. autor receptu:

Pudinkový krém

Počet přidaných receptů: 1361

Ingredience

na porci
Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,2
skvělý recept
25 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Pudinkový krém

Recept se nachází v 59 kuchařkách
Baboš
Moučniky 1546 receptů
Jedinečné DORTY
.Renča.
Jedinečné DORTY 46 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pudinkový krém

Celkový počet komentářů u receptu: 4
  • Ingredience Marta 04.02.2015 16:25:42

    Co je "2 - 3 lístků cukr krupice" ? :-D

  • Divný recept Míša 24.10.2014 11:23:27

    Mohl by někdo recepty před uveřejněním zkontrolovat? Určitě bych se podle tohoto receptu nepokoušela vytvořit krém. Bude to řídké a vhodné tak maximálně do poháru, ale určitě né na dort!

Celkový počet komentářů: 4
Nalezeno receptů: 4
Přidat příspěvek k receptu Pudinkový krém
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept