Pudinkový koláč s ovocem

45 min | moučník | 6 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 23905x
Nenáročný recept na chutný koláč s vařeným pudinkem. Koláč je jednoduchý, ale opravdu velmi chutný.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařilo 10 lidí)


Postup přípravy receptu

Pudink uvaříme podle návodu. Můžeme použít příchuť pudinku, kterou máme oblíbenou. Uvařený pudink za občasného míchání necháme zcela vychladnout.

Mouku s práškem do pečiva prosejeme do mísy. Vejce, olej, nastrouhanou citronovou nebo pomerančovou kůru, cukr a proseté suroviny vymícháme v hladké těsto, přičemž postupně přiléváme mléko. Mléko můžeme přidat, ubrat, ale těsto musí být hladké.

Těsto uhladíme na menší vyložený plech. Na těsto můžeme přidat mix čistého ovoce a zalít pudinkem, nebo těsto zalijeme pudinkem a navrch přidáme ovoce. Záleží, jaké ovoce použijeme. Plech s těstem s ovocem vložíme do trouby na předehřáté 180 °C a pečeme asi 35 - 45 minut. Hotový koláč necháme zcela vychladnout.

Pudinkový koláč s ovocem po vychladnutí nakrájíme na kostky a podáváme.

autor receptu:

Pudinkový koláč s ovocem

Počet přidaných receptů: 1110

Ingredience

na porcí
Vaše cena 3549 běžně 5460 Kč sleva 35 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Pudinkový koláč s ovocem

Recept se nachází v 215 kuchařkách
Sladkosti  Krnovské tety
veraricna
Sladkosti Krnovské tety 4105 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7504 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pudinkový koláč s ovocem

Celkový počet komentářů u receptu: 3
Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Pudinkový koláč s ovocem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept