Lehká a dobře stravitelná ryba by neměla chybět v našem jídelníčku. Vyzkoušejte tohoto pstruha s kaviárem.
4 lžičky | sůl |
2 lžíce | máslo |
4 ks | pstruh |
4 lžičky | rybí koření |
1 ks | pasta z růžového kaviáru |
5 dkg | Herkules |
omáčka | |
---|---|
2 špetky | sůl |
0.5 dl | mléko |
1 kelímek | kysaná smetana |
podle chuti | |
pepř | |
na potření | |
olivový olej |
autor Stáňa
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena