Lososovitý pstruh na másle s chutí česneku a bylinek, ke kterému podáváme bramborovo-čočkové pyré. Pokrm můžeme podávat i při slavnostních příležitostech.
2 porce | růžovomasý lososovitý pstruh s kůží |
podle chuti | |
---|---|
česnek | |
sůl | |
mletý bílý pepř | |
podle potřeby | |
olej | |
máslo | |
příloha | |
400 g | brambory |
1 hrst | červená čočka |
50-100 ml | smetana ke šlehání |
1 lžíce | čerstvá řeřicha |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena