Pstruh na másle

30 min | hlavní chod | dánská kuchyně | recept zobrazen: 393804x
Velice jednoduchý recept na skvělého pstruha. Lahodný pstruh z našeho potoka.
Komentáře receptu 12
Uvařil jsem to (Recept vařilo 12 lidí)


Postup přípravy receptu

Vykuchaného pstruha pořádně omyjeme. Lehce ho osolíme a vnitřek vyplníme plátky másla. Pstruha okořeníme kořením na ryby.

Rozehřejeme pánev (která má poklici), přidáme olej a pstruha smažíme asi 20 minut. Můžeme pstruha taky péct. V závěru smažení nebo pečení pstruha posypeme sekanými mandlemi.

Hotového pstruha zakápneme citronovou šťávou a ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo bramborová kaše.

autor receptu:

Pstruh na másle

Počet přidaných receptů: 9

Ingredience

Vaše cena 1890 běžně 4550 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,3
dobrý recept
289 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Pstruh na másle

Recept se nachází v 169 kuchařkách
láska prochází žaludkem
Láska prochází žaludkem 1 2260 receptů
Dvořákova kuchařka
Kočí
Dvořákova kuchařka 172 receptů
zdegross
ryby 183 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pstruh na másle

Celkový počet komentářů u receptu: 12
  • nq ja to skusim to udelat urcite to bude dobry jsem take obycejny amater

  • nq ja to skusim to udelat urcite to bude dobry jsem take obycejny amater

  • Komentář k receptu Pstruh na másle Filip 03.01.2015 22:35:40

    Absolutně nevhodné je využití másla ke smažení. Rádo se připaluje a teplem vytváří nevhodné sloučeniny pro naše tělo. Používáme jej spíše na polévání, ochucování a vzácně u mimořádných situací na krátkodobé osmahnutí jíšky nebo zeleniny – např. mrkve k dušení.

  • Tak to ne!!!! Martin 24.11.2014 20:41:13

    Barbrarko, nebo barbare. Ani to nejkvalitnější rybí koření bych na tak výbornou rybu, jako je pstruh nedal. Lidi nebuďte lenoši a namixujte si ho. Nicméně ještě oprava. Prokládání máslem, můžete přidat lžíci oleje, aby se máslo nepřipalovalo.

  • Komentář k receptu Pstruh na másle rm 22.07.2014 14:10:06

    Název pstruh na másle a smažíme na oleji :D

  • Komentář k receptu Pstruh na másle FeroS 20.07.2014 09:08:25

    Recepty s ingredienciou typu "rybie korenie", kde si každý môže predstaviť čokoľvek treba vymazať !

  • Komentář k receptu Pstruh na másle Jirka 31.08.2013 15:42:08

    Koření na ryby??? Vrazi. :-D

    Osolit a použít jen jeden druh koření!!!

  • Jednoduché, výborné.

  • Re: df 20.12.2008 19:41:22

    Vykuchaného pstruha pořádně omyjeme. Lehce ho osolíme a vnitřek vyplníme plátky másla. Pstruha okořeníme kořením na ryby. Rozehřejeme pánev (která má poklici), přidáme olej a pstruha smažíme asi 20 minut. Můžeme pstruha taky péct. V závěru smažení nebo pečení pstruha posypeme sekanými mandlemi. Hotového pstruha zakápneme citronovou šťávou a ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo bramborová kaše.

Celkový počet komentářů: 12
Nalezeno receptů: 12
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Pstruh na másle
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Odřeniny a strupy - jak bezpečně urychlit jejich hojení?

    Odřeniny a strupy - jak bezpečně urychlit jejich hojení?

    Léto je doba her, sportování a dalších venkovních aktivit. Vy a především vaše dítě tak určitě občas přijdete k nějaké bolavé odřenině, kterou je třeba ošetřit. Hojení a regenerace kůže může trvat celé týdny, kdy strup svědí a postižené místo celkově nevypadá vůbec dobře. Je však několik způsobů, na které můžete vsadit a celkový proces hojení urychlit.

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.




přidat nový recept