Pstruh na másle

30 min | hlavní chod | dánská kuchyně | recept zobrazen: 308159x
Velice jednoduchý recept na skvělého pstruha. Lahodný pstruh z našeho potoka.
Komentáře receptu 6
Uvařil jsem to (Recept vařilo 12 lidí)


Postup přípravy receptu

Vykuchaného pstruha pořádně omyjeme. Lehce ho osolíme a vnitřek vyplníme plátky másla. Pstruha okořeníme kořením na ryby.

Rozehřejeme pánev (která má poklici), přidáme olej a pstruha smažíme asi 20 minut. Můžeme pstruha taky péct. V závěru smažení nebo pečení pstruha posypeme sekanými mandlemi.

Hotového pstruha zakápneme citronovou šťávou a ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo bramborová kaše.

autor receptu:

Pstruh na másle

Počet přidaných receptů: 9

Ingredience

Vaše cena 1990 běžně 24000 Kč sleva 92 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,3
dobrý recept
263 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Pstruh na másle

Recept se nachází v 141 kuchařkách
Dvořákova kuchařka
Kočí
Dvořákova kuchařka 169 receptů
zdegross
ryby 180 receptů
m.hasl
Martinovo kuchařka 252 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pstruh na másle

Celkový počet komentářů u receptu: 6
  • Komentář k receptu Pstruh na másle Jirka 31.08.2013 15:42:08

    Koření na ryby??? Vrazi. :-D

    Osolit a použít jen jeden druh koření!!!

  • Jednoduché, výborné.

  • Re: df 20.12.2008 19:41:22

    Vykuchaného pstruha pořádně omyjeme. Lehce ho osolíme a vnitřek vyplníme plátky másla. Pstruha okořeníme kořením na ryby. Rozehřejeme pánev (která má poklici), přidáme olej a pstruha smažíme asi 20 minut. Můžeme pstruha taky péct. V závěru smažení nebo pečení pstruha posypeme sekanými mandlemi. Hotového pstruha zakápneme citronovou šťávou a ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo bramborová kaše.

  • výborné mosha 19.11.2007 15:22:02

    Díky za skvělý a jednoduchý recept. rodina se po něm mohla utlouct, hlavně po opečených mandličkách. Úžasná kombinace. Doporučila jsem dál.

  • jdu to zkusit a uvidime :-)

Celkový počet komentářů: 6
Nalezeno receptů: 6
Přidat příspěvek k receptu Pstruh na másle
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept