Pštrosí vejce z mletého masa

45 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 4556x
Uvařená vejce obalená ve směsi z mletého masa. Snadný a rychlý recept na hlavní chod s brambory.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Maso důkladně propracujeme s vodou, vejcem, kořením a solí, případně směs zahustíme trochou strouhanky.

Uvařená vejce oloupeme a obalíme je masovou směsí, poté ještě obalíme ve strouhance, budou křupavější.

Obalená vejce položíme do pekáčku a pečeme při 200 °C asi 30 minut.

Hotová pštrosí vejce z mletého masa podáváme s vařenými brambory a nakládanými okurkami.

Zdroj: Eklasa.cz

Klasa autor receptu:

Pštrosí vejce z mletého masa

Počet přidaných receptů: 35

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,4
skvělý recept
7 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Pštrosí vejce z mletého masa

Recept se nachází v 39 kuchařkách
Klasa
Klasa
Klasa 31 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7388 receptů
Katika
Katika 1287 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pštrosí vejce z mletého masa

Přidat příspěvek k receptu Pštrosí vejce z mletého masa
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Mykóza - existuje účinná léčba?

    Mykóza - existuje účinná léčba?

    Mykóza je lékařský název pro onemocnění houbami, plísněmi a kvasinkami. Může být celková nebo lokální. Pojďme se na mykózu podívat podrobněji v dnešním článku.

  • Vši doma a ve školkách

    Vši doma a ve školkách

    Veš dětská cizopasí výhradně na hlavě, v lidských vlasech, kde saje krev. V jiných ochlupených částech těla se nevyskytuje. Šíří se zejména v dětských kolektivech, ve školách a školkách, kde je nutné upozorňovat rodiče na sledování situace u jejich dětí a prohlížení vlasů.




přidat nový recept