Pšenično-žitný chléb z domácí pekárny

2 h 40 min | příloha | 6 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 12877x
Tento recept zvládne každý domácí pekař - začátečník.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařilo 5 lidí)


Postup přípravy receptu

Do pečící nádoby vlijeme vodu, nasypeme oba druhy mouky a do každého rohu zvlášť nasypeme koření, tedy cukr, sůl, kmín a oregano. Do středu rozdrobíme droždí.

Pekárnu nastavíme na základní pečící program a chléb upečeme.

Po upečení pšenično-žitný chléb z domácí pekárny vyjmeme z nádoby a před konzumací jej necháme asi 20 minut vychladnout.

autor receptu:

Pšenično-žitný chléb z domácí pekárny

Počet přidaných receptů: 87

Ingredience

na porcí
Vaše cena 3699 běžně 5691 Kč sleva 35 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,6
dobrý recept
30 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Pšenično-žitný chléb z domácí pekárny

Recept se nachází v 103 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 6010 receptů
zdegross
staré recepty 3810 receptů
PEČENIE
KDI
PEČENIE 4317 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pšenično-žitný chléb z domácí pekárny

Celkový počet komentářů u receptu: 3
Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Pšenično-žitný chléb z domácí pekárny
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Kdy začít učit děti na lyžích?

    Kdy začít učit děti na lyžích?

    Jezdíte na hory a těšíte se, že si letos začnete užívat lyžování i se svými nejmenšími? Nebo jste sami naopak do tajů lyžařského umění nikdy nepronikli, ale nechcete tyhle ryze zimní radovánky odepřít svým ratolestem?

  • Péče o tělo podle fází měsíce

    Péče o tělo podle fází měsíce

    Luna ve velké míře ovlivňuje chod přírody a také našeho těla. Jak můžeme využít magickou moc měsíce při jednotlivých fázích v péči o pokožku a vlasy? Kdy je nejlepší čas pro začátek diety?




přidat nový recept