Vyzkoušejte recept na pražmu ochucenou bylinkami a pečenou s kapiemi, rajčaty a šalotkou. Pokrm podáváme jako hlavní chod, který je vhodný i pro slavnostní příležitosti.
1 ks | citron |
1 ks | červená kapie |
1 ks | zelená kapie |
2-3 lžíce | portské víno |
5 ks | cherry rajče |
4 ks | cibule šalotka |
2 ks | pražma královská |
marináda | |
---|---|
2 stroužky | česnek |
3 lžíce | olivový olej |
1 lžíce | citronová šťáva |
1 špetka | mletý kmín |
0.5 hrstě | čerstvý koriandr |
1 hrst | čerstvá petrželka |
podle chuti | |
muškátový oříšek | |
podle potřeby | |
olivový olej na smažení |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena