Pórková příloha

10 min | příloha | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 303x
Recept na teplou přílohu k rybím nebo masovým pokrmům.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Pórek očistíme a rozkrojíme podélně. Poté nakrájíme na půlkolečka.

Na pánvi rozehřejeme máslo a vsypeme pórek. Za občasného promíchání osmahneme. Když nám pórek změkne, přidáme šafrán a ochutíme sojovou omáčkou, kterou za stálého míchání necháme vsáknout do pórku.

Pórková příloha se podává teplá k nejrůznějším pokrmům.

Michy autor receptu:

Pórková příloha

Počet přidaných receptů: 2842

Ingredience

na porce
Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4
skvělý recept
4 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Pórková příloha

Recept se nachází v 23 kuchařkách
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
majdasi
majka-kuchařka 640 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pórková příloha

Přidat příspěvek k receptu Pórková příloha
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept