Pomazánka z hub na topinky

2 hod | pomazánka | česká kuchyně | recept zobrazen: 4194x
Výborná houbová pomazánka na toasty a topinky.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Nejdříve si připravíme všechny ingrendience které smícháme všechny do hromady. Dá se to vše vařit na cirka 10 minut.

Uvařené ingredience nejprve musíme vychladit. Po vychladnutí vše semeleme strojkem na maso.

Po té plníme pomazánku z hub do skleniček, zavíčkujeme a pak zavaříme při 90°C krásných 25 minut.

Jarda autor receptu:

Pomazánka z hub na topinky

Počet přidaných receptů: 17

Ingredience

4,5
skvělý recept
8 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Pomazánka z hub na topinky

Recept se nachází v 56 kuchařkách
Irena
Kuchařka Irena 2328 receptů
Jozar
Pomazánky 249 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pomazánka z hub na topinky

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Pomazánka z hub na topinky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept