Pomalu pečená kachna téměř bez práce má úžasně šťavnaté maso, měkké jako máslo a kůžičku má krásně do křupava vypečenou. V pekáči po ní zbyde hodně vypečeného tuku, částí přelijeme knedlíky a zbytek slijeme do sklenice. Vypečený tuk je výborný na natírání na čerstvý chléb a pečivo.
Jak dlouho se peče kuře a na kolik stupňů? Praktický průvodce pečením
Pečeným kuřetem se vždycky zavděčíte. Hodí se jak na slavnostní oběd, tak k rychlé rodinné večeři. A nejlepší na něm je, že nejlépe chutná jen se solí. Aby bylo kuře dokonale šťavnaté, nevysušené a mělo křupavou kůžičku, je důležité zvolit správnou teplotu a dobu pečení. Jak dlouho se peče kuře, na kolik stupňů a jak dosáhnout nejlepší chuti?
Autor:Libchen
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena