Polévka z růžičkové kapusty

1 hod | polévka | česká kuchyně | recept zobrazen: 145578x
Velice jednoduchá, levnější a rychlá polévka.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Kapustu očistíme. Mrkve a brambory oškrábeme. Kromě jedné nakrájíme všechny brambory na kostičky. Mrkve nakrájíme na kolečka.

Do hrnce nalijeme 1 litr vody, přivedeme jej k varu a dáme do ní bujon, zeleninu a brambory. Zeleninu vaříme asi 20 minut.

Mezitím si nakrájíme klobásu na kolečka. Po oněch 20 minutách do vývaru nastrouháme bramboru a přidáme do něj klobásu. Pak vaříme dalších 15 minut. Polévku dochutíme solí a pepřem, převaříme.

Polévku s kapustou podáváme posypanou čerstvými bylinkami.

Vilienka autor receptu:

Polévka z růžičkové kapusty

Počet přidaných receptů: 1275

Ingredience

Vaše cena 1990 běžně 19900 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Polévka z růžičkové kapusty

Recept se nachází v 28 kuchařkách
KDI
VARENIE 4297 receptů
zjirousek
Polévky 1648 receptů
Lukin
Hlavní chod 56 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Polévka z růžičkové kapusty

Přidat příspěvek k receptu Polévka z růžičkové kapusty
* Povinné pole

Soutěž o bestseller - Kuchařka pro dceru

Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept