Pohanková polévka

25 min | polévka | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 141763x
Výborná posilující polévka.
Komentáře receptu 4
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Kořenovou zeleninu, brambory i cibuli očistíme. Vše nakrájíme na drobné kostičky.

Zeleninu a brambory spolu s kořením a pohankou uvaříme doměkka. Koření vybereme, přidáme drobně nakrájený libeček.

Pohankovou polévku můžeme podávat. Vždy ji podáváme teplou.

autor receptu:

Pohanková polévka

Počet přidaných receptů: 304

Ingredience

Vaše cena 1199 běžně 8630 Kč sleva 86 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,1
dobrý recept
170 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Pohanková polévka

Recept se nachází v 98 kuchařkách
zjirousek
Polévky 1751 receptů
Merina
štovka
Merina 808 receptů
áša
Oblíbené recepty 395 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pohanková polévka

Celkový počet komentářů u receptu: 4
Celkový počet komentářů: 4
Nalezeno receptů: 4
Přidat příspěvek k receptu Pohanková polévka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept