Pochoutkový salát

30 min | salát | 15 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 9027x
Recept na výborný kabanosový salát. Skvěle chutná jako doplněk na chleba s máslem.
Komentáře receptu 7
Uvařil jsem to (Recept vařilo 5 lidí)


Postup přípravy receptu

Nejprve si dáme do hrnce olej, worcestr, ocet, kečup, hořčici a cukr. Všeho podle chuti. Necháme dvakrát přejít varem a dáme úplně vychladnout. Během prohřívání důkladně mícháme, ať se nám směs nepřipálí!

Nyní si nakrájíme cibuli na jemné kostičky .Kabanos musíme pokrájet na co nejjemnější nudličky, dáme si záležet, protože na tom závisí výsledek našeho salátu.

Po vychladnutí směsi můžeme vše smíchat. K salátu přidáme připravenou majonézu. Lehkým smícháním vytvoříme moc dobrý pochoutkový salát.

Pochoutkový salát poklademe na chléb potřený máslem, ale lze jíst i jen tak s čerstvým rohlíkem. Pozor, salát nesolíme a nepepříme.

dotík autor receptu:

Pochoutkový salát

Počet přidaných receptů: 8

Ingredience

na porcí

Energetický příjem

Pochoutkový salát - vypočítali jsme, že jedna porce připravená z uvedeného množství surovin představuje přibližný energetický příjem: 746 kJ / 178,3 kCal (na 1 porci)
Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,6
skvělý recept
11 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Pochoutkový salát

Recept se nachází v 215 kuchařkách
DOTÍKOVI DOBROTY
dotík
DOTÍKOVI DOBROTY 13 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7509 receptů
alča
Babča ALČA 1186 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pochoutkový salát

Celkový počet komentářů u receptu: 7
Celkový počet komentářů: 7
Nalezeno receptů: 7
Přidat příspěvek k receptu Pochoutkový salát
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept