Pochoutka z čerstvého lososa

30 min | předkrm | 3 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 3713x
Snadný a výborný recept na přípravu čerstvého lahůdkového lososa s kapary. Pokrm podáváme dobře vychlazený se zeleninou a toastovým chlebem.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Očistěné čerstvé filety z lososa, bez kostí a kůže, jemně usekáme. Oloupanou cibuli a okapané kapary nakrájíme nadrobno.

Usekané maso z lososa vložíme do mísy, osolíme, opepříme, promícháme s olejem, cibulkou a kapary. Podle chuti směs okyselíme citronovou šťávou a necháme asi 20 minut odležet v chladu.

Vychlazenou lososovou směs pomocí tvořítka rozdělíme na porce, ozdobíme kapary a podáváme na listech salátů. Jako přílohu k pochoutce z čerstvého lososa zvolíme opečený toastový chléb.

Jarka-P autor receptu:

Pochoutka z čerstvého lososa

Počet přidaných receptů: 1648

Ingredience

na porce
Vaše cena 1890 běžně 4550 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,4
skvělý recept
14 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Pochoutka z čerstvého lososa

Recept se nachází v 34 kuchařkách
Rybí pokrmy
Jarka-P
Rybí pokrmy 110 receptů
VREGULI
JÍDLA Z RYB 268 receptů
Rybičky pro tetu a spol
veraricna
Rybičky pro tetu a spol 1826 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pochoutka z čerstvého lososa

Přidat příspěvek k receptu Pochoutka z čerstvého lososa
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept