Pečený husí krk plněný ochuceným mletým vepřovým masem servírujeme s husími restovanými játry a toasty. Recept na přípravu teplého svátečního předkrmu.
2 stroužky | česnek |
30 g | špek |
1 lžíce | zakysaná smetana |
0.5 lžičky | čerstvý tymián |
1 lžička | čerstvá petrželka |
1 lžička | čerstvý rozmarýn |
1 ks | kůže z husího krku |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
sádlo |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena