Plněné vepřové kapsy

1 h 30 min | hlavní chod | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 28770x
Recept na vepřové kapsy plněné houbami a pórkem.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Vepřovou pečeni nakrájíme na plátky taky, abychom je pak mohli naplnit. Plátky osolíme a opepříme.

Pórek nakrájíme na kolečka, žampiony nakrájíme na malé kousky a orestujeme na pánvi s máslem.

Maso vyložíme šunkou, naplníme pórkem se žampiony a vše párátkem uzavřeme. Pak maso opečeme na pánvi ze všech stran doměkka. Do výpeku z masa dáme mouku a vše zjemníme zbytkem másla. Vše důkladně promícháme a prohřejeme 10 minut. Slaninu opečeme a obalíme jí vepřovou kapsu.

Plněné vepřové kapsy servírujeme na talíři s bramborami. Můžeme přidat i dušenou mrkev.

autor receptu:

Plněné vepřové kapsy

Počet přidaných receptů: 11

Ingredience

na porcí
Vaše cena 1649 běžně 2356 Kč sleva 30 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,2
skvělý recept
18 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Plněné vepřové kapsy

Recept se nachází v 105 kuchařkách
zdegross
staré recepty 3810 receptů
myš1
recepty 4616 receptů
KDI
VARENIE 8284 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Plněné vepřové kapsy

Přidat příspěvek k receptu Plněné vepřové kapsy
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Artróza a artritida - jaký je mezi nimi rozdíl?

    Artróza a artritida - jaký je mezi nimi rozdíl?

    Určitě jste už tyto dva pojmy někdy slyšeli. Ale víte, proč někdy mluvíme o artróze a jindy o artritidě a jaký je mezi nimi rozdíl?

  • Načerpejte na jaře sílu z medvědího česneku

    Načerpejte na jaře sílu z medvědího česneku

    Medvědí česnek známe nejspíš všichni, je považován za nejsilnější jarní bylinu a jeho detoxikační účinky, pro které je v těchto dnech hojně vyhledáván, jsou doslova zázračné. Právě nyní tato bylinka krásně bíle kvete, a když budete mít štěstí, můžete na něj narazit při procházkách listnatými lesy, kde jsou někdy vidět celé lány medvědího česneku.




přidat nový recept