Platýz na zelenině

1 hod | hlavní chod | 4 porce | italská kuchyně | recept zobrazen: 152561x
Recept na platýze s restovanou zeleninou.
Komentáře receptu 2


Postup přípravy receptu

Platýze osolíme, opepříme, okmínujeme, zprudka opečeme na másle. Pak ho vyjmeme a udržujeme v teple.

Ve zbylém výpeku orestujeme nakrájená rajčata, pórek, olivy, petržel a česnek. Směs zakápneme bílým vínem a poklademe na opečenou rybu. Přidáme plátky mozzarelly a zapečeme. Zbylou zeleninu očistíme a orestujeme na máslo.

Platýze na zelenině upravíme na talíře a podáváme s restovanou zeleninou.

autor receptu:

Platýz na zelenině

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Platýz na zelenině

Celkový počet komentářů u receptu: 2
Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Platýz na zelenině
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept