Platýz na zelenině

1 hod | hlavní chod | 4 porce | italská kuchyně | recept zobrazen: 152183x
Recept na platýze s restovanou zeleninou.
Komentáře receptu 2


Postup přípravy receptu

Platýze osolíme, opepříme, okmínujeme, zprudka opečeme na másle. Pak ho vyjmeme a udržujeme v teple.

Ve zbylém výpeku orestujeme nakrájená rajčata, pórek, olivy, petržel a česnek. Směs zakápneme bílým vínem a poklademe na opečenou rybu. Přidáme plátky mozzarelly a zapečeme. Zbylou zeleninu očistíme a orestujeme na máslo.

Platýze na zelenině upravíme na talíře a podáváme s restovanou zeleninou.

autor receptu:

Platýz na zelenině

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

na porce
Vaše cena 549 běžně 10500 Kč sleva 95 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Platýz na zelenině

Celkový počet komentářů u receptu: 2
Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Platýz na zelenině
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept