Platýz na zelenině

1 hod | hlavní chod | 4 porce | italská kuchyně | recept zobrazen: 153511x
Recept na platýze s restovanou zeleninou.
Komentáře receptu 2


Postup přípravy receptu

Platýze osolíme, opepříme, okmínujeme, zprudka opečeme na másle. Pak ho vyjmeme a udržujeme v teple.

Ve zbylém výpeku orestujeme nakrájená rajčata, pórek, olivy, petržel a česnek. Směs zakápneme bílým vínem a poklademe na opečenou rybu. Přidáme plátky mozzarelly a zapečeme. Zbylou zeleninu očistíme a orestujeme na máslo.

Platýze na zelenině upravíme na talíře a podáváme s restovanou zeleninou.

autor receptu:

Platýz na zelenině

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Platýz na zelenině

Celkový počet komentářů u receptu: 2
Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Platýz na zelenině
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Co je to bypass?

    Co je to bypass?

    Slovo by-pass znamená v angličtině něco jako obchvat nebo objížďku, v medicíně v přeneseném významu však jde o označení uměle vytvořené cévní spojky na koronárních tepnách.

  • Silné a zdravé nehty - co jim škodí a naopak prospívá?

    Silné a zdravé nehty - co jim škodí a naopak prospívá?

    Ruce jsou naší vizitkou a na jejich vzhledu mají zásadní podíl právě nehty. Aby nehty mohly vypadat dobře, musí být především zdravé. Jak docílit krásných a zdravých nehtů? Jaká jsou fakta a mýty o tom, co nehtům opravdu škodí a co naopak pomáhá?




přidat nový recept