Pizza z listového těsta

30 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 159608x
Pizza mnohdy trvá dost dlouho, tak proč si práci neusnadnit koupeným listovým těstem.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Žampiony nakrájíme na plátky, papriku na proužky a necháme 3 minuty přejít varem, těsně před dokončením přidáme na kolečka nakrájený pórek. Pak propláchneme studenou vodou. Mezitím si vyválíme těsto a potřeme ho kečupem nebo konzervovanými rajčaty. Na kečup pokládáme salám, zeleninovou směs, posypeme sýrem a kořením. Okraje těsta potřeme rozšlehaným vajíčkem a zabalíme jako závin. To celé pak ještě potřeme vajíčkem, aby nám těsto neprasklo. Pečeme při 200 stupních asi 10 minut.

autor receptu:

Pizza z listového těsta

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

2,9
slabší recept
1317 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Pizza z listového těsta

Recept se nachází v 118 kuchařkách
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2624 receptů
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
KDI
VARENIE_2 4248 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pizza z listového těsta

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Pizza z listového těsta
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept