Skvělé, lehce pikantní dukátky z vepřové panenky v pivním těstíčku, podávané s hranolky nebo pečeným bramborem, ozdobené opečenou slaninou.
600 g | vepřová panenka |
těstíčko | |
---|---|
1 lžíce | cukr |
olej | |
2 špetky | sůl |
200 ml | světlé pivo |
200 g | hladká mouka |
2 ks | bílek |
podle chuti | |
sůl | |
chilli | |
pepř | |
na ozdobu | |
12 plátků | anglická slanina |
autor neogenx
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena