Pivní karbanátky se syrečky

45 min | chuťovka | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 2386x
Vyzkoušejte recept vhodný pro zahradní grilovací párty. Pivní karbanátky se syrečky jsou výbornou chuťovkou pro tuto příležitost.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Obě mletá masa spojíme, zalijeme pivem a necháme 20 minut odležet. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Oloupaný česnek prolisujeme a oloumoucké tvarůžky jemně nastrouháme.

Mleté maso promícháme s vejcem, moukou a solamylem. Přidáme cibuli, česnek a nastrouhané tvarůžky. Vše ochutíme pepřem, oreganem a podle potřeby opatrně dosolíme. Směs zahustíme strouhanou houskou tak, aby vznikla středně hustá hmota, kterou necháme opět asi 20 minut odležet.

Z mleté směsi tvarujeme mokrýma rukama karbanátky, které rozložíme na grilovací tácky a na středně vyhřátém grilu zvolna upečeme dozlatova.

Pivní karbanátky se syrečky servírujeme se zeleninovým salátem, hořčicí, křenem, kyselými okurkami a pečivem.

Jarka-P autor receptu:

Pivní karbanátky se syrečky

Počet přidaných receptů: 1643

Ingredience

na porce
Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,2
skvělý recept
16 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Pivní karbanátky se syrečky

Recept se nachází v 82 kuchařkách
Grilovací kuchařka
Jarka-P
Grilovací kuchařka 35 receptů
chrobakova.d
BABIČČINA 924 receptů
alča
Babča ALČA 1186 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pivní karbanátky se syrečky

Celkový počet komentářů u receptu: 3
Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Pivní karbanátky se syrečky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept