Piškoty ze špaldové mouky

30 min | cukroví | italská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 3757x
Snadný a rychlý recept na trochu zdravější piškoty.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Oddělíme bílky od žloutků, bílky vyšleháme do sněhu. Žloutky utřeme do pěny s třtinovým cukrem. Přidáme lžičku vody a znovu utřeme. Potom postupně přidáváme mouku a sníh z bílků.

Když máme těsto hotové, naplníme jím cukrářský sáček, nebo můžeme i lžičkou dělat kolečka na plech, který si vymažeme tukem a vysypeme moukou. Jednodušší je pokládat cukroví na pečící papír.

Piškoty pečeme dozlatova v předehřáté troubě při 170 °C. Piškotky nebudou mít klasický tvar, leda bychom je dali do formiček.

Piškoty ze špaldové mouky podáváme k různým příležitostem podle chuti.

If_Heureux autor receptu:

Piškoty ze špaldové mouky

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

Vaše cena 3290 běžně 7560 Kč sleva 56 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,6
skvělý recept
12 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Piškoty ze špaldové mouky

Recept se nachází v 45 kuchařkách
If_Heureux
Ivetčiny dobroty 7 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7504 receptů
zjirousek
Cukroví 530 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Piškoty ze špaldové mouky

Celkový počet komentářů u receptu: 2
Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Piškoty ze špaldové mouky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept