Piškotová buchta s ovocem a želé

30 min | moučník | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 105084x
Rychlý piškot, který nejlépe chutná s ovocem z domácího kompotu.
Komentáře receptu 19
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Vejce s cukrem šleháme do světlé pěny asi 5 minut. Pak přidáme mouku s práškem do pečiva. Těsto upečeme a korpus necháme vychladnout.

Ovoce narovnáme na vychladlý piškotový korpus.

Z kompotu (jahody, meruňky, broskve nebo jiné) slijeme šťávu a dolijeme vodou do 3/4 až 1 l vody. Do šťávy přidáme 2 vanilkové pudinky a uvaříme. Krémem ihned poléváme ovoce a necháme vychladnout. Pro lepší zatuhnutí můžeme později nechat v lednici.

Piškotovou buchtu s ovocem a želé pak už jen krájíme.

autor receptu:

Piškotová buchta s ovocem a želé

Počet přidaných receptů: 67

Ingredience

Vaše cena 1199 běžně 8630 Kč sleva 86 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,4
skvělý recept
74 hlasujících
  • Recept Piškotová buchta s ovocem a želé - Piškotový beránek s ovocem a pudinkem (broskev kiwi)

Kuchařky obsahující recept Piškotová buchta s ovocem a želé

Recept se nachází v 245 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
zdegross
staré recepty 3816 receptů
Baboš
Moučniky 1353 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Piškotová buchta s ovocem a želé

Celkový počet komentářů u receptu: 19
Celkový počet komentářů: 19
Nalezeno receptů: 19
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Piškotová buchta s ovocem a želé
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept