Piškotová buchta s ovocem a želé

30 min | moučník | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 98880x
Rychlý piškot, který nejlépe chutná s ovocem z domácího kompotu.
Komentáře receptu 19
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Vejce s cukrem šleháme do světlé pěny asi 5 minut. Pak přidáme mouku s práškem do pečiva. Těsto upečeme a korpus necháme vychladnout.

Ovoce narovnáme na vychladlý piškotový korpus.

Z kompotu (jahody, meruňky, broskve nebo jiné) slijeme šťávu a dolijeme vodou do 3/4 až 1 l vody. Do šťávy přidáme 2 vanilkové pudinky a uvaříme. Krémem ihned poléváme ovoce a necháme vychladnout. Pro lepší zatuhnutí můžeme později nechat v lednici.

Piškotovou buchtu s ovocem a želé pak už jen krájíme.

autor receptu:

Piškotová buchta s ovocem a želé

Počet přidaných receptů: 67

Ingredience

Vaše cena 549 běžně 10500 Kč sleva 95 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,4
skvělý recept
72 hlasujících
  • Recept Piškotová buchta s ovocem a želé - Piškotový beránek s ovocem a pudinkem (broskev kiwi)

Kuchařky obsahující recept Piškotová buchta s ovocem a želé

Recept se nachází v 240 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5962 receptů
zdegross
staré recepty 3820 receptů
Baboš
Moučniky 1266 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Piškotová buchta s ovocem a želé

Celkový počet komentářů u receptu: 19
Celkový počet komentářů: 19
Nalezeno receptů: 19
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Piškotová buchta s ovocem a želé
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept