Pikantní pánev s bramborem a klobásou

35 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 1868x
Recept na jednoduchý hlavní chod s brambory a pikantní klobásou, který provoní čerstvý rozmarýn.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Česnek a větší cibuli oloupeme a nakrájíme na slabá kolečka. Střední brambory oloupeme a nakrájíme na měsíčky, klidně i na menší kostky. Pikantní klobásu nakrájíme na kousky.

V pánvi na rozehřátém oleji osmažíme cibuli s česnekem a potom přidáme opraný rozmarýn s brambory. Asi v polovině smažení brambor přidáme klobásu a podlijeme bílým suchým vínem. Za občasného míchání smažíme do změknutí brambor a dosmažení klobásy. Nakonec směs dochutíme solí a pepřem.

Pikantní pánev s bramborem a klobásou podáváme jako hlavní chod.

Samman autor receptu:

Pikantní pánev s bramborem a klobásou

Počet přidaných receptů: 868

Ingredience

na porce
Vaše cena 1890 běžně 4550 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,7
skvělý recept
18 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Pikantní pánev s bramborem a klobásou

Recept se nachází v 94 kuchařkách
chrobakova.d
BABIČČINA 924 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7499 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pikantní pánev s bramborem a klobásou

Přidat příspěvek k receptu Pikantní pánev s bramborem a klobásou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept