Pikantní mletý biftek

45 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 5416x
Bifteky z ochuceného mletého zadního hovězího masa připravujeme na pánvi nebo grilu a podáváme se zeleninovými saláty a pečivem.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky. Cibuli a česnek oloupeme, pokrájíme a umeleme spolu s masem.

Umlete maso osolíme, opepříme, ochutíme chilli kořením a drceným kmínem. Promícháme s kečupem, hořčicí, pestem a vejci. Zjemníme olejem, zahustíme škrobovou moučkou a necháme v chladu 2 hodiny rozležet.

Z masové směsi tvoříme placičky - biftečky, které zvolna opečeme na malém množství oleje z obou stran dozlatova.

Pikantní mleté biftečky podáváme s bramborovou kaší nebo vařeným bramborem a zeleninovými saláty. Výborně chutnají připravené na grilu. V tom případě mleté bifteky podáváme s nejrůznějšími dipy a pečivem.

Jarka-P autor receptu:

Pikantní mletý biftek

Počet přidaných receptů: 1629

Ingredience

na porce
Vaše cena 1999 běžně 4236 Kč sleva 53 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,5
skvělý recept
21 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Pikantní mletý biftek

Recept se nachází v 94 kuchařkách
KDI
VARENIE 8295 receptů
Mletá masa
Jarka-P
Mletá masa 73 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pikantní mletý biftek

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Pikantní mletý biftek
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept