Pikantní kuřecí nudličky

20 min | hlavní chod | 1 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 14152x
Narychlo připravené kuřecí nudličky. Můžeme i marinovat, potom příprava potrvá déle.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Kuřecí řízek omyjeme a nakrájíme na nudličky. Cibulku nakrájíme na kolečka.

Maso promícháme s feferonkami, ďábelským kořením a lžičkou oleje. Necháme chvíli stát, případně marinujeme přes noc. Chuť je pak výraznější a nasáklá do masa.

Pánev rozehřejeme a na trošce oleje osmahneme cibulku, přidáme maso a za občasného promíchání restujeme, až jsou kousky masa zlatavé.

Pikantní kuřecí nudličky podáváme jako lehký oběd i večeři. Přílohou může být rýže, hranolky, krokety apod. Čerstvá nebo sterilovaná zelenina jako doplněk pokrm oživí.

Michy autor receptu:

Pikantní kuřecí nudličky

Počet přidaných receptů: 2206

Ingredience

na porci
3,2
dobrý recept
21 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Pikantní kuřecí nudličky

Recept se nachází v 112 kuchařkách
REY kuchařka
Rey
REY kuchařka 1394 receptů
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 5069 receptů
Rexova kuchařka
Kočí
Rexova kuchařka 618 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pikantní kuřecí nudličky

Přidat příspěvek k receptu Pikantní kuřecí nudličky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept