Na Štědrý večer se dříve vařila hrachová polévka. Pokud nemilujete tu dnešní tradiční rybí polévku, je tento recept určen právě vám.
1 lžíce | olej |
1 lžička | majoránka |
300 g | mrkev |
kari | |
0.5 kelímku | zakysaná smetana |
2-3 lžíce | citronová šťáva |
2000 ml | zeleninový vývar |
200 g | jarní cibulka |
300 g | žlutý hrách |
příloha | |
---|---|
2-3 stroužky | česnek |
2 lžíce | olej |
4 plátky | chléb toustový |
podle chuti | |
sůl | |
na ozdobu | |
6 snítek | čerstvá majoránka |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena