Perník na plech

45 min | moučník | česká kuchyně | recept zobrazen: 238757x
Rychlý perník pro celou rodinu.
Komentáře receptu 48
Uvařil jsem to (Recept vařilo 50 lidí)


Postup přípravy receptu

Do mísy postupně dáváme:2 hrnky hladké mouky, 1 hrnek cukru krupice, 1 hrnek vlažného mléka, 1/2 hrnku oleje, 1 vejce, 1 prášek do perníku, 1 vanilkový cukr a 8 lžic kakaa.

Všechny ingredience pořádně smícháme a vzniklé těsto vlijeme na plech vysypaný moukou.

Perník pečeme asi 30 minut na 180°.

autor receptu:

Perník na plech

Počet přidaných receptů: 13

Ingredience

Vaše cena 3290 běžně 7560 Kč sleva 56 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,5
skvělý recept
253 hlasujících
  • Recept Perník na plech - Perník speciál - rozinky, malinová marmeláda a kokosová moučka
  • Recept Perník na plech - Perník na plech

Kuchařky obsahující recept Perník na plech

Recept se nachází v 240 kuchařkách
Sladkosti  Krnovské tety
veraricna
Sladkosti Krnovské tety 4105 receptů
Nina
ZAKUSKY 627 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Perník na plech

Celkový počet komentářů u receptu: 48
  • Komentář k receptu Perník na plech Janinka 01.02.2016 20:02:38

    Kakaa jsem dala min a mleka trochu vic. Byl moc husty.
    Uz je dopecen a u nas se sni vsechno :-)

  • Komentář k receptu Perník na plech Lucka 29.06.2015 13:26:15

    Tak ja dala na - o neco mensi plech nez je ten nejvetsi - a vyskocil taky dovre.. a je nadychany.. kakaa jsem dala od oka a cerny zas tak nebyl.. chutove ale vyyybornyyy..devcata nebojte se toho.. suroviny jsem nandala vsechny do jedne misy, zamichala mixerem a vylila na plech.. ostatni uz provedla trouba - presne 30min.a bylna svete :-) pisu si ho a priste zas !!!

  • super kata 18.06.2015 11:35:21

    perník máme moc rádi na něm opravdu není so zkazit my tam dáváme citronovou polevu to my moc rádi.

  • Perník.. vera710 07.06.2015 12:31:01

    ..je opravdu výborný,jenom toho mléka tam chce dát více,což jsem udělala.

  • Komentář k receptu Perník na plech Jana 20.05.2015 14:03:47

    super perník. jiný už nepeču. jen dávám míň kakaa, jinak vše ok. navrch dávám polevu - čokoláda na vaření, 2lžice oleje a 2 lžice nutely nebo jiného podobného krému. pomaleji to tuhne ale chuť naprosto dokonalá :-)

  • Komentář k receptu Perník na plech LenkaR 17.05.2015 16:44:06

    Já za sebe perník chválím,akorát tam přidávám jen dvě lžíce kakaa a jednu lžičku perníkového koření navíc, pak namažu marmeládou a posypu ořechama :-)

  • nic moc sarka 05.04.2015 06:38:41

    za mne tedy perník nedobrý. Protože jsem ho pekla poprvé (jsme spíš na bábovky a štrůdly), dodržela jsem přesně recept, tak jak je výše popsaný...včetně 8 lžic kakaa. Vůbec mne nenapadlo, že to nejspíš nejsou lžice, jak je uvedeno v receptu, ale lžičky. Sice mi přišlo zvláštní, že kakaa tam sypu takové množství, ale co je psáno.....a komentáře k perníku mne nechaly v přesvědčení, že peču dobrotu. Konalo se však velké zklamání, perník je černý jak bota a suchý a konzistencí připomíná novou houbičku na nádobí...:)
    No nevzdám to, jen příště nedám kakaa 8 lžic podle receptu, ale lžíce jen dvě, přidám špetku soli, povidla a skořici a uvidíme..:) :)

  • Komentář k receptu Perník na plech Bodlinka 07.02.2015 16:06:51

    Nejlepší perník na světě :-)

  • mnamka Monika 01.02.2015 11:17:52

    je výborný,jen přidávám 5 lžic povidel a 1 jablko na koníčky

  • Komentář k receptu Perník na plech izina 29.01.2015 12:31:32

    Tak mám perník v troubě, jsem zvědavá, jak dopadne :).

Celkový počet komentářů: 48
Nalezeno receptů: 48
|< << 12345 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Perník na plech
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept