Perkelt pusta

1 hod | hlavní chod | 6 porcí | maďarská kuchyně | recept zobrazen: 1035x
Recept na perkelt z masa a brambor.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Maso pokrájíme na větší kousky. Zeleninu očistíme a nakrájíme.

Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na rozpáleném tuku, přidáme utřený česnek, kmín a posypeme paprikou. Přilijeme trochu vývaru a vydusíme na tuk. Přidáme maso, osolíme a dusíme pod pokličkou na mírném ohni pod pokličkou. Občas podlijeme vývarem. Když maso začne měknout, přidáme na kousky nakrájené papriky, rajčata, feferonku a brambory. Perkelt 15 - 20 minut dusíme, potom přilijeme trochu vývaru a pod pokličkou ještě krátce povaříme.

Perkelt pustu podáváme s pečivem a zdobíme kolečky zelené papriky.

autor receptu:

Perkelt pusta

Počet přidaných receptů: 199

Ingredience

na porcí
Vaše cena 10799 běžně 22977 Kč sleva 53 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Perkelt pusta

Recept se nachází v 35 kuchařkách
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 3395 receptů
Jozar
Hovězí 347 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Perkelt pusta

Přidat příspěvek k receptu Perkelt pusta
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Zdravotní pojištění cizinců

    Zdravotní pojištění cizinců

    Vzhledem k otevření hranic a vysoké pohyblivosti cizinců na našem území je otázka jejich zdravotního pojištění zcela patřičná a na místě. Více o zdravotním pojištění cizinců v dnešním článku.

  • Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Letošní zima nám dává pěkně zabrat. Kruté mrazy nejsou nic příjemného a tělo potřebujeme zahřát nejen pod vrstvou oblečení, ale také konzumací těch správných potravin. Které to jsou a v jaké podobě si je dopřát?




přidat nový recept