Pepřová omáčka

20 min | omáčka | italská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 156831x
Pikantní omáčka ze smetany a italského sýra, do které přidáváme zelený pepř, může být i naložený!
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Gorgonzolu rozkrájíme, smetanu s vývarem necháme přejít varem a přidáme sýr, necháme na mírném ohni rozpustit, ochutíme solí, pepřem, citronem a vmícháme petrželku.

autor receptu:

Pepřová omáčka

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

Kuchařky obsahující recept Pepřová omáčka

Recept se nachází v 36 kuchařkách
Zorňafa
1. aa-1 2655 receptů
marcelarm
kuchařka marci 52 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pepřová omáčka

Přidat příspěvek k receptu Pepřová omáčka
* Povinné pole

Soutěž o sexy kuchařku s recepty od známých šéfkuchařů

Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Vytěžte z nasbíraných bezových květů maximum!

    Vytěžte z nasbíraných bezových květů maximum!

    Kamkoliv se podíváme, všude samý bez. A ta vůně! A protože právě nastaly dny, kdy začal bez kvést, poradíme vám spoustu dobrot, které se z něj dají připravit. Od bezového sirupu, čaje, marmelády až po přírodní kosmetické přípravky. Vždyť recepty na bezovou šťávu existovaly již ve starověkém Římě.

  • Běhání - jak začít a už nepřestat

    Běhání - jak začít a už nepřestat

    Běh je moderní sport (i když rozhodně ne nový) a jako takový má své příznivce i odpůrce. Na běhání si lze vypěstovat návyk. Možná to zní zvláštně, ale je to tak. A rozhodně je to dobrý způsob, jak si tuto aerobní aktivitu zamilovat. Může to však trvat třeba i tři dlouhé měsíce odříkání, přemlouvání sama sebe a pochopitelně i tři měsíce dřiny.




přidat nový recept