Pepřová omáčka

20 min | omáčka | italská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 156455x
Pikantní omáčka ze smetany a italského sýra, do které přidáváme zelený pepř, může být i naložený!
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Gorgonzolu rozkrájíme, smetanu s vývarem necháme přejít varem a přidáme sýr, necháme na mírném ohni rozpustit, ochutíme solí, pepřem, citronem a vmícháme petrželku.

autor receptu:

Pepřová omáčka

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

Kuchařky obsahující recept Pepřová omáčka

Recept se nachází v 36 kuchařkách
marcelarm
kuchařka marci 52 receptů
Zorňafa
1. aa-1 2859 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pepřová omáčka

Přidat příspěvek k receptu Pepřová omáčka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept