Pepřová omáčka

20 min | omáčka | italská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 157353x
Pikantní omáčka ze smetany a italského sýra, do které přidáváme zelený pepř, může být i naložený!
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Gorgonzolu rozkrájíme, smetanu s vývarem necháme přejít varem a přidáme sýr, necháme na mírném ohni rozpustit, ochutíme solí, pepřem, citronem a vmícháme petrželku.

autor receptu:

Pepřová omáčka

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

Vaše cena 3549 běžně 5460 Kč sleva 35 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Pepřová omáčka

Recept se nachází v 36 kuchařkách
Zorňafa
1. aa-1b 4186 receptů
marcelarm
kuchařka marci 52 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pepřová omáčka

Přidat příspěvek k receptu Pepřová omáčka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept