Pepřová omáčka

20 min | omáčka | italská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 155588x
Pikantní omáčka ze smetany a italského sýra, do které přidáváme zelený pepř, může být i naložený!
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Gorgonzolu rozkrájíme, smetanu s vývarem necháme přejít varem a přidáme sýr, necháme na mírném ohni rozpustit, ochutíme solí, pepřem, citronem a vmícháme petrželku.

autor receptu:

Pepřová omáčka

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

Vaše cena 239 běžně 2500 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Pepřová omáčka

Recept se nachází v 35 kuchařkách
marcelarm
kuchařka marci 52 receptů
tomicek
OMÁČKY 10 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pepřová omáčka

Přidat příspěvek k receptu Pepřová omáčka
* Povinné pole

Soutěž o bestseller - Kuchařka pro dceru

Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept