Penne po italsku

30 min | hlavní chod | 2 porce | italská kuchyně | recept zobrazen: 5708x
Výborné italské jídlo, lehké, zdravé a opravdu chutné.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Uvaříme si předem penne podle návodu na obalu. Používám Panzani a vařím je asi 10 minut.

Než se těstoviny uvaří, necháme zpěnit cibulku na olivovém oleji. Přidáme mleté maso a slaninu a necháme orestovat. Poté vložíme nakrájená a oloupaná rajčata, česnek, vegetu, chilli, bazalku, oregano a vše důkladně promícháme.

Uvařené těstoviny přecedíme a necháme okapat. Přidáme je ke směsi na pánev. Zamícháme a nakonec přidáme půlku rajského protlaku. Teplotu ztlumíme a vše necháme prohřát a dopéct.

Hotové penne po italsku na talíři posypeme strouhaným sýrem.

autor receptu:

Penne po italsku

Počet přidaných receptů: 8

Ingredience

na porce
Vaše cena 1890 běžně 4550 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,2
skvělý recept
11 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Penne po italsku

Recept se nachází v 55 kuchařkách
KDI
VARENIE 8304 receptů
rataje
Hlavní jídla 396 receptů
jitulinek
hlavní chod 199 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Penne po italsku

Celkový počet komentářů u receptu: 2
  • Komentář k receptu Penne po italsku TerkaAndy 31.08.2015 11:58:03

    Paráda, místo protlaku jsem dala konzervu s krájenými rajčaty. Jednoduché, rychlé, vynikající! :)

  • Dnes jsem zkoušela trošku změnu a místo mletého masa jsem dala nakrájenou vysočinu slaninku a trochu oliv a luxusní jídlo bylo na světě, mňam. :) Ještě teď se oblizuju :)

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Penne po italsku
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept