Pečený žralok

15 min | hlavní chod | žádná kuchyně | recept zobrazen: 139707x
Steak ze žraloka, dnes už běžně k dostání, pečený na másle.
Komentáře receptu 6
Uvařil jsem to (Recept vařilo 9 lidí)


Postup přípravy receptu

Steaky ze žraloka vysušíme čistou utěrkou, osolíme a mírně pokapeme citronem. Na talířku smícháme hladkou mouku s kořením na ryby, v této směsi steaky obalíme, řádně upěchujeme a znovu obalíme - aby byla na steacích co největší vrstva této směsi.

Na pánvi rozpálíme větší množství másla a na středním ohni pečeme steaky do křupava.

Podáváme s vařeným maštěným bramborem, ozdobené čerstvou petrželkou.

Recept je určen pro 2 osoby.

Smudlina1 autor receptu:

Pečený žralok

Počet přidaných receptů: 22

Ingredience

Vaše cena 239 běžně 2500 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,3
skvělý recept
82 hlasujících
  • Recept Pečený žralok - Skvělá pochoutka - žralok s pečenými brambory.
  • Recept Pečený žralok - Připraveny syrové porce žraloka.
  • Recept Pečený žralok - Obalený žralok.
  • Recept Pečený žralok - Žralok vložený do másla na pánev.
  • Recept Pečený žralok - Pečený žralok je už  hotový na pánvi.

Kuchařky obsahující recept Pečený žralok

Recept se nachází v 71 kuchařkách
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2622 receptů
zjirousek
Ryby 481 receptů
pneli
ryby 76 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pečený žralok

Celkový počet komentářů u receptu: 6
Celkový počet komentářů: 6
Nalezeno receptů: 6
Přidat příspěvek k receptu Pečený žralok
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept