Pečený žralok

15 min | hlavní chod | žádná kuchyně | recept zobrazen: 144780x
Steak ze žraloka, dnes už běžně k dostání, pečený na másle.
Komentáře receptu 7
Uvařil jsem to (Recept vařilo 10 lidí)


Postup přípravy receptu

Steaky ze žraloka vysušíme čistou utěrkou, osolíme a mírně pokapeme citronem. Na talířku smícháme hladkou mouku s kořením na ryby, v této směsi steaky obalíme, řádně upěchujeme a znovu obalíme - aby byla na steacích co největší vrstva této směsi.

Na pánvi rozpálíme větší množství másla a na středním ohni pečeme steaky do křupava.

Podáváme s vařeným maštěným bramborem, ozdobené čerstvou petrželkou.

Recept je určen pro 2 osoby.

Smudlina1 autor receptu:

Pečený žralok

Počet přidaných receptů: 22

Ingredience

4,2
skvělý recept
87 hlasujících
  • Recept Pečený žralok - Skvělá pochoutka - žralok s pečenými brambory.
  • Recept Pečený žralok - Připraveny syrové porce žraloka.
  • Recept Pečený žralok - Obalený žralok.
  • Recept Pečený žralok - Žralok vložený do másla na pánev.
  • Recept Pečený žralok - Pečený žralok je už  hotový na pánvi.

Kuchařky obsahující recept Pečený žralok

Recept se nachází v 75 kuchařkách
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2624 receptů
zjirousek
Ryby 368 receptů
Rybičky pro tetu a spol
veraricna
Rybičky pro tetu a spol 1141 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pečený žralok

Celkový počet komentářů u receptu: 7
Celkový počet komentářů: 7
Nalezeno receptů: 7
Přidat příspěvek k receptu Pečený žralok
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept