Pečený žralok

15 min | hlavní chod | žádná kuchyně | recept zobrazen: 146407x
Steak ze žraloka, dnes už běžně k dostání, pečený na másle.
Komentáře receptu 7
Uvařil jsem to (Recept vařilo 10 lidí)


Postup přípravy receptu

Steaky ze žraloka vysušíme čistou utěrkou, osolíme a mírně pokapeme citronem. Na talířku smícháme hladkou mouku s kořením na ryby, v této směsi steaky obalíme, řádně upěchujeme a znovu obalíme - aby byla na steacích co největší vrstva této směsi.

Na pánvi rozpálíme větší množství másla a na středním ohni pečeme steaky do křupava.

Podáváme s vařeným maštěným bramborem, ozdobené čerstvou petrželkou.

Recept je určen pro 2 osoby.

Smudlina1 autor receptu:

Pečený žralok

Počet přidaných receptů: 22

Ingredience

4,2
skvělý recept
87 hlasujících
  • Recept Pečený žralok - Skvělá pochoutka - žralok s pečenými brambory.
  • Recept Pečený žralok - Připraveny syrové porce žraloka.
  • Recept Pečený žralok - Obalený žralok.
  • Recept Pečený žralok - Žralok vložený do másla na pánev.
  • Recept Pečený žralok - Pečený žralok je už  hotový na pánvi.

Kuchařky obsahující recept Pečený žralok

Recept se nachází v 75 kuchařkách
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2624 receptů
zjirousek
Ryby 370 receptů
Rybičky pro tetu a spol
veraricna
Rybičky pro tetu a spol 1182 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pečený žralok

Celkový počet komentářů u receptu: 7
Celkový počet komentářů: 7
Nalezeno receptů: 7
Přidat příspěvek k receptu Pečený žralok
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Přírodní bělení zubů - triky, které fungují!

    Přírodní bělení zubů - triky, které fungují!

    Většina výrobků na bělení zubů, které se nám nabízí v lékárnách a drogeriích, je založena na bázi peroxidu vodíku, který je také součástí bělících procedur na estetických a dentálních klinikách. Profesionální vybělení chrupu tak zatíží nejen vaši peněženku, ale i zubní sklovinu.

  • Lněný olej a jeho význam pro zdraví

    Lněný olej a jeho význam pro zdraví

    Lněný olej má svoji specifickou a lehce ořechovou příchuť. Na vzduchu brzy oxiduje, je nutno ho uchovávat v ledničce a láhev vždy pečlivě uzavřít. Panenský lněný olej se nesmí tepelně upravovat. Není vhodný pro děti do 1 roku.




přidat nový recept