Pečený losos se sezamem s pohankovo-mrkvovou kaší

30 min | hlavní chod | 1 porce | žádná kuchyně | recept zobrazen: 237x
Rychlý recept na zdravý a chutný oběd nebo večeři.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Do hrnce dáme vařit přibližně půl litru vody a troubu předehřejeme na 220 °C. Čerstvého lososa opláchneme, posypeme sezamem a dáme na pečící papír cca na 20 minut do trouby.

Mrkev nakrájíme na kolečka, dáme do vroucí vody a po cca 5 minutách přidáme pohankovou lámanku. Po 3 minutách varu přebytečnou vodu z většiny slijeme, vypneme plotýnku a necháme na plotýnce pod pokličkou dojít asi 8 minut. Podle chuti dochutíme solí a bylinkami.

Pečeného lososa se sezamem podáváme s pohankovo-mrkvovou kaší k obědu nebo večeři.

Štěpánka autor receptu:

Pečený losos se sezamem s pohankovo-mrkvovou kaší

Počet přidaných receptů: 10

Ingredience

na porci
Vaše cena 2399 běžně 5910 Kč sleva 59 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
0
bez hodnocení
Hodnoťte první!

Kuchařky obsahující recept Pečený losos se sezamem s pohankovo-mrkvovou kaší

Recept se nachází v 9 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8186 receptů
Zorňafa
1. aa-1b 5353 receptů
Hana12
Ryby 51 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pečený losos se sezamem s pohankovo-mrkvovou kaší

Přidat příspěvek k receptu Pečený losos se sezamem s pohankovo-mrkvovou kaší
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Kdy začít učit děti na lyžích?

    Kdy začít učit děti na lyžích?

    Jezdíte na hory a těšíte se, že si letos začnete užívat lyžování i se svými nejmenšími? Nebo jste sami naopak do tajů lyžařského umění nikdy nepronikli, ale nechcete tyhle ryze zimní radovánky odepřít svým ratolestem?

  • Péče o tělo podle fází měsíce

    Péče o tělo podle fází měsíce

    Luna ve velké míře ovlivňuje chod přírody a také našeho těla. Jak můžeme využít magickou moc měsíce při jednotlivých fázích v péči o pokožku a vlasy? Kdy je nejlepší čas pro začátek diety?




přidat nový recept