Pečené kotlety

1 hod | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 133352x
Recept na něco dobrého k zakousnutí. Marinované kotlety pečené v troubě.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Dáme do misky vlijeme olej. Přidáme provensálské koření, pepř, sladkou papriku a sůl. Promícháme a necháme uležet.

Zatím oloupeme cibuli a česnek. Cibuli nakrájíme na kolečka, česnek na plátky. Oboje vmícháme do marinády. Kotlety očistíme a z obou stran oklepeme. Připravené kotlety vložíme do misky s marinádou, promícháme a dáme do lednice uležet.

Uleželé kotlety vyndáme z lednice, přeložíme do pekáče, přelijeme zbylou marinádou a zvolna pečeme v předehřáté troubě dozlatova.

Pečené kotlety podáváme s bramborovou kaší a zeleninou nebo zeleninovým salátem. Ihned podáváme.

autor receptu:

Pečené kotlety

Počet přidaných receptů: 4

Ingredience

Vaše cena 599 běžně 5960 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,4
dobrý recept
83 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Pečené kotlety

Recept se nachází v 65 kuchařkách
Jozar
Vepřové 1078 receptů
štovka
štovka
štovka 805 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pečené kotlety

Přidat příspěvek k receptu Pečené kotlety
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept