Pečená krkovička

1 h 15 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 68524x
Výborná krkovička se snadnou přípravou a zajímavou chutí.
Komentáře receptu 7
Uvařil jsem to (Recept vařilo 25 lidí)


Postup přípravy receptu

Krkovičku očistíme, nakrájíme na větší kousky a vložíme do pekáče nebo zapékací mísy.

Osolíme, přidáme pepř, červenou papriku a tymián. V pekáči smícháme s nasekaným česnekem a nahrubo nakrájenou cibulí a zalijeme směsí rajčatového protlaku a vody (1díl protlaku - 3 díly vody). Pekáč přiklopíme a pečeme na 220 °C asi jednu hodinu, během pečení občas zkontrolujeme případně podlijeme vodou, poté odkryjeme a dopékáme 10 minut na 180 °C.

Pečenou krkovičku podáváme s bramborem, bramborovou kaší nebo rýží, ozdobíme nasekanou pažitkou nebo pórkem.

autor receptu:

Pečená krkovička

Počet přidaných receptů: 3

Ingredience

Vaše cena 1199 běžně 8630 Kč sleva 86 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,6
skvělý recept
76 hlasujících
  • Recept Pečená krkovička - Pečená krkovička

Kuchařky obsahující recept Pečená krkovička

Recept se nachází v 477 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2624 receptů
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pečená krkovička

Celkový počet komentářů u receptu: 7
Celkový počet komentářů: 7
Nalezeno receptů: 7
Přidat příspěvek k receptu Pečená krkovička
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept