Pavlíkova sekaná z pekárny

1 h 15 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 28659x
Připravit dobrou domácí sekanou lze nejen klasicky, ale i v domácí pekárně. Výhoda je jediná, ale za to zásadní. Ne každý má trpělivost vybouchat z koule vzduch, aby sekaná nepraskla.
Komentáře receptu 4


Postup přípravy receptu

Cibuli očistíme a spolu se slaninu ji nakrájíme na kostičky. Společně je orestujeme dozlatova. Směs necháme vychladnout. Česnek oloupeme a prolisujeme.

Zatím vložíme do domácí pekárny ostatní suroviny. Vsypeme slaninu a vše necháme v pekárně uhníst. Po ukončení hnětení odstraníme z pekárny hák či háky, dno zakryjeme plátky anglickou slaninou. Zapneme pečení minimálně na 1 hodinu, ale doporučuji přidat 15 - 20 minut.

Pavlíkova sekaná z pekárny se mi nejlépe osvědčila s bramborovou kaší a salátem z červeného kysaného zelí. Dobrá je i studená.

autor receptu:

Pavlíkova sekaná z pekárny

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porce
Vaše cena 3549 běžně 5460 Kč sleva 35 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,5
skvělý recept
27 hlasujících
  • Recept Pavlíkova sekaná z pekárny - Upečená a po vychladnutí vyklopená sekaná.
  • Recept Pavlíkova sekaná z pekárny - Upečená sekaná.
  • Recept Pavlíkova sekaná z pekárny - Nakrájená  sekaná.
  • Recept Pavlíkova sekaná z pekárny - Sekaná s kaší.

Kuchařky obsahující recept Pavlíkova sekaná z pekárny

Recept se nachází v 201 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5991 receptů
zdegross
staré recepty 3810 receptů
myš1
recepty 4616 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pavlíkova sekaná z pekárny

Celkový počet komentářů u receptu: 4
Celkový počet komentářů: 4
Nalezeno receptů: 4
Přidat příspěvek k receptu Pavlíkova sekaná z pekárny
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept