Paštika z králíka a jater

1 h 30 min | chuťovka | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 19235x
Jemná domácí paštika z králičího masa, jatýrek a slaniny.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Maso, játra, slaninu a česnek jemně umeleme. Rohlík namočíme do vína, lehce vymačkáme a také umeleme. Vejce smícháme s kořením (podle chuti) a přidáme do masové směsi. Základ paštiky dobře promícháme a osolíme podle chuti. Podle potřeby zahustíme strouhankou.

Formu (i chlebíčkovou) vyložíme plátky anglické slaniny, naplníme připravenou směsí na paštiku, pokryjeme zbylými plátky anglické slaniny a dobře zakryjeme alobalem.

Paštiku z králíka pečeme ve vodní lázni asi 60 minut na 165 °C. Po upečení paštiku zatížíme, necháme vychladnout a vyklopíme.

Paštiku z králíka a jater nakrájíme na plátky a podáváme s pečivem.

.Renča. autor receptu:

Paštika z králíka a jater

Počet přidaných receptů: 1361

Ingredience

na porce
Vaše cena 4099 běžně 7591 Kč sleva 46 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,7
skvělý recept
33 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Paštika z králíka a jater

Recept se nachází v 133 kuchařkách
.Renča.
KRÁLÍK pokaždé jinak 10 receptů
Jonyho kuchařka
elí
Jonyho kuchařka 2733 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Paštika z králíka a jater

Přidat příspěvek k receptu Paštika z králíka a jater
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept