Paprikové chuťovky s avokádem

20 min | chuťovka | 2 porce | žádná kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 362x
Zdravá chuťovka, která klidně zastoupí i vydatnou večeři. Kdo chce, může přikusovat pečivo.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Avokáda rozkrojíme, vyjmeme pecku a obsah vydlabeme do misky. V misce avokádo rozmačkáme na kaši a pokapeme limetkovou šťávou.

Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na drobné kousky. Na trošce oleje ji dozlatova osmahneme. Cibulku vsypeme k rozmačkanému avokádu, ochutíme bylinkovou solí a mletým kari. Dobře promícháme.

Směs ihned plníme do předem připraveným paprik. Menší papriky jsme očistili a rozkrojili na půlky - lodičky.

Paprikové chuťovky s avokádem ihned podáváme jako chuťovku, svačinu i lehkou večeři. Avokádovou náplň můžeme použít samozřejmě i jako pomazánku.

Michy autor receptu:

Paprikové chuťovky s avokádem

Počet přidaných receptů: 2842

Ingredience

na porce
Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3
dobrý recept
2 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Paprikové chuťovky s avokádem

Recept se nachází v 10 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7509 receptů
Zeleninka a luštěniny od tetičky
veraricna
Zeleninka a luštěniny od tetičky 3716 receptů
zjirousek
chuťovky 861 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Paprikové chuťovky s avokádem

Přidat příspěvek k receptu Paprikové chuťovky s avokádem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept