Pangasius po česku

2 hod | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 853x
Recept na rybu smaženou jako řízek. Jako přílohu podáváme bylinkové brambory.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Vezmeme 1 balení ryby pangasius (asi 500 g), rozmrazíme a pořádně osušíme. Povrch musí být opravdu suchý. Poté pokapeme citronem, osolíme, opepříme bílým pepřem, pokapeme bílým vínem a necháme odležet, postačí tak hodina.

Potom rybu obalíme jako řízek. Já používám vejce, trochu jogurtu a hladkou mouku. Vytvoříme řídké těstíčko, namočíme plátek ryby a potom obalíme ve strouhance, usmažíme a nakonec pokapeme opět citronem.

Připravíme si bylinkové brambory. Do vody k oloupaným bramborám přidáme sůl, kmín, libeček a uvaříme.

Pangasius po česku se podává s bylinkovými brambory a s okurkovým salátem nebo tatarskou omáčkou, záleží na chuti.

autor receptu:

Pangasius po česku

Počet přidaných receptů: 17

Ingredience

na porce
Vaše cena 2399 běžně 5910 Kč sleva 59 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Pangasius po česku

Recept se nachází v 7 kuchařkách
KDI
VARENIE 8341 receptů
Rybičky pro tetu a spol
veraricna
Rybičky pro tetu a spol 1858 receptů
Jídla všehochuť
Alena Fišerová
Jídla všehochuť 852 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pangasius po česku

Přidat příspěvek k receptu Pangasius po česku
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Kdy začít učit děti na lyžích?

    Kdy začít učit děti na lyžích?

    Jezdíte na hory a těšíte se, že si letos začnete užívat lyžování i se svými nejmenšími? Nebo jste sami naopak do tajů lyžařského umění nikdy nepronikli, ale nechcete tyhle ryze zimní radovánky odepřít svým ratolestem?

  • Péče o tělo podle fází měsíce

    Péče o tělo podle fází měsíce

    Luna ve velké míře ovlivňuje chod přírody a také našeho těla. Jak můžeme využít magickou moc měsíce při jednotlivých fázích v péči o pokožku a vlasy? Kdy je nejlepší čas pro začátek diety?




přidat nový recept