Pangasius na medu

15 min | hlavní chod | Ostatní kuchyně | recept zobrazen: 23818x
Jemnou rybu stačí lehce dochutit a výsledek je vždy perfektní. Medovo-citronová varianta pangase.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Na recept použijeme připravenou medovou pikantní marinádu (zakoupíme běžně v supermarketu). Na kilo ryby použijeme celý balíček.

Pangase opláchneme pod tekoucí vodou. Pokapeme citronem a naložíme do marinády. Posypeme trochou sušené citronové kůry a čerstvě nadrceným citronovým pepřem. Solit nemusíme. Naloženou rybu necháme nejlépe přes noc marinovat.

Na pánvi rozehřejeme malé množství olivového oleje a pangase z obou stran opečeme. Stačí pár minut a máme hotovo. Vznikne nám i dobrý sos.

Pangasiuse na medu podáváme třeba s bramborovou kaší a čerstvou oblohou ze zeleniny.

Michy autor receptu:

Pangasius na medu

Počet přidaných receptů: 3177

Ingredience

Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3
dobrý recept
11 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Pangasius na medu

Recept se nachází v 117 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 6010 receptů
zdegross
staré recepty 3810 receptů
myš1
recepty 4616 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pangasius na medu

Přidat příspěvek k receptu Pangasius na medu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept