Pánev starého čerta

1 h 15 min | hlavní chod | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 3371x
Recept plný masa.
Komentáře receptu 4
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Maso nakrájíme na nudličky, klobásu na tenká kolečka. Žampiony oloupeme a pokrájíme na kousky. Papriky zbavíme jadřinců a nakrájíme na proužky, česnek a cibuli nakrájíme na malé kostičky.

Na rozpáleném oleji osmahneme klobásu a maso, vyjmeme na talíř a do výpeku dáme nakrájenou cibuli a česnek. Pak přidáme papriky, žampiony a restujeme 3 - 5 minut. Zpět vložíme maso, na kousky nakrájené chilli papričky, podlijeme mírně pivem a pár minut dusíme. Pak přidáme plechovku fazolí, podle potřeby i s troškou nálevu a prohřejeme. Pánev starého čerta okořeníme podle chuti.

Pánev starého čerta podáváme přímo na pánvi. Zdobíme jemnými kolečky pórku a hustě sypeme čerstvě nastrouhaným křenem. Jako přílohu podáváme hranolky, vařené brambory nebo pečivo.

Jiří Viktor K autor receptu:

Pánev starého čerta

Počet přidaných receptů: 509

Ingredience

na porcí
Vaše cena 1890 běžně 4550 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Pánev starého čerta

Recept se nachází v 116 kuchařkách
Jonyho kuchařka
elí
Jonyho kuchařka 2732 receptů
KDI
VARENIE 8304 receptů
Jozar
Vepřové 1223 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pánev starého čerta

Celkový počet komentářů u receptu: 4
  • stejný recept greenezcek 11.06.2012 15:20:15

    ahojky,nevím zda autor tohoto receptu je stejný jako autor receptu na Ohnivá pánev čerta Šmajstrla..ale je divné, že jsou na chlup stejné..jediné v čem je odlišnost, suroviny jsou jinak srovnané..a poslední odstavec je lehce jinak napsán..jinak se jedná o tem samý recept..nepříjde mi to fér..jinak recept jako samý musí být výborný..

  • Vařil jsem to ujž několikrát, abych se ujistil, že to nebyla náhoda.. Pánev je mi blízká svolu chutí i složením. Nezbývá, než pochválit.

  • Včera jsem vařila k obědu, jenom jsem neměla stehenní řízky, tak jsem použila prsa. Opravdu skvělé, díky za recept.

  • ferda 01.08.2011 09:42:08

    Je to dobré jídlo, kde převažuje chuť masa, protože se prakticky nepřidává žádné koření (mimo pepře, pivo osobně pokládám za zdravou bylinu), ani různé dochucující omáčky. Myslím, že se k pánvi budu vracet.

Celkový počet komentářů: 4
Nalezeno receptů: 4
Přidat příspěvek k receptu Pánev starého čerta
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept